Maso
Nejprodávanější
Špekáčky jsou vyrobeny z kuřecího a vepřového masa výhradně z českého chovu (kuřecí maso Farma rodiny Němcovy). Bez použití dusitanové soli, ani jiné stabilizační...
Špekáčky jsou vyrobeny z kuřecího a vepřového masa výhradně z českého chovu (kuřecí maso Farma rodiny Němcovy). Bez použití dusitanové soli, ani jiné stabilizační...
Vynikající pochoutka k pivu či vínu. Hodí se k přátelskému posezení, nebo jako rychlá večeře. Použité špekáčky jsou drůbeží, vše bez použití dusitanové soli a jiných...
Farmářská játrová je paštika vyrobená z vepřového masa a kuřecích jater.** Vyrábíme ji na naší farmě ručně. Paštika je vakuově balena, je vyrobena z...
Debrecínské párky bez dusitanové soli mají lahodnou chuť. Jsou vyráběny z vepřového a kuřecího masa. Hmotnost 250-300 g
Debrecínské párky bez dusitanové soli mají lahodnou chuť. Jsou vyráběny z vepřového a kuřecího masa. Hmotnost 250-300 g
Hmotnost 1000 g Debrecínské párky jsou vyráběny z králičího a vepřového masa, dochucené směsí koření, neobsahují dusitanovou sůl.
Hmotnost cca 250-300g Debrecínské párky jsou vyráběny z králičího a vepřového masa, dochucené směsí koření, neobsahují dusitanovou sůl.
Hovězí přední - kližka je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu a díky tomu je kližka krásně masitá a šťavnatá,...
Hovězí mleté maso je ideální k přípravě hamburgerů, sekané nebo karbanátků. U nás vybíráme k mletí maso z krku a žeber bez kosti, což mu dává ideální tučnost...
Přední hovězí se v kuchyni používá na přípravu mnoha jídel. Z předního masa je podle šéfkuchařů nejlepší hovězí guláš. Hodí se nejen do polévek, ale i na steak nebo na...
Vakuově balená hovězí svíčková. Libové a velmi křehké maso, vhodné na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
Tento libový kus hovězí kýty najdete v zadní části jalovice či býka. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva.
Žebro se řadí k přednímu hovězímu masu a vykrajuje se z hrudní části pod plecí. Uplatní při přípravě silného hovězího vývaru. Při delší tepelné úpravě lze podávat...