Hovězí
Nejprodávanější
Hovězí přední - kližka je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu a díky tomu je kližka krásně masitá a šťavnatá,...
Hovězí mleté maso je ideální k přípravě hamburgerů, sekané nebo karbanátků. U nás vybíráme k mletí maso z krku a žeber bez kosti, což mu dává ideální tučnost...
Přední hovězí se v kuchyni používá na přípravu mnoha jídel. Z předního masa je podle šéfkuchařů nejlepší hovězí guláš. Hodí se nejen do polévek, ale i na steak nebo na...
Vakuově balená hovězí svíčková. Libové a velmi křehké maso, vhodné na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
Tento libový kus hovězí kýty najdete v zadní části jalovice či býka. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva.
Žebro se řadí k přednímu hovězímu masu a vykrajuje se z hrudní části pod plecí. Uplatní při přípravě silného hovězího vývaru. Při delší tepelné úpravě lze podávat...